Ελλάδα|26.10.2022 19:22

Η απίστευτη παγίδα που έστησε γιαγιά σε απατεώνα που ήθελε να της αποσπάσει χρήματα: Πώς τον οδήγησε στη σύλληψη!

Newsroom

Εκατό η αλεπού, εκατό ένα τα αλεπουδάκια: Μια… σούπερ γιαγιά από την Πάτρα αποδείχθηκε πιο έξυπνη από τον απατεώνα, του έστησε μια απίστευτη παγίδα και τον παρέδωσε στις αρχές.

Πώς κατάλαβε τον απατεώνα

Η κ. Βάσω κατάλαβε από τα πρώτα δευτερόλεπτα της τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον απατεώνα πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Σύμφωνα με το thebest.gr, o απατεώνας που προσπάθησε να την ξεγελάσει λέγοντας πως η κόρη της είχε τροχαίο ατύχημα και έπρεπε να υποβληθεί σε άμεση και κοστοβόρα χειρουργική επέμβαση.

Τότε, η κ. Βάσω έπαιξε «διπλωματικά» και ρώτησε τον απατεώνα για ποια κόρη της μιλούσε: "... για την Κατερίνα μου;" ρώτησε συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας ψεύτικο όνομα! Όταν εκείνος συμφώνησε πως έτσι λένε το δήθεν θύμα του τροχαίου, οι υποψίες της επιβεβαιώθηκαν.

Παράλληλα, περιέγραψε πώς έδρασε όταν κατάλαβε ότι πρόκειται για απάτη: Πριν κλείσει ραντεβού με τον απατεώνα, επικοινώνησε με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών. Όταν, λοιπόν, ο 35χρονος δράστης πήγε στο σπίτι της για να παραλάβει την τσάντα με τα χρήματα, εκεί τον περίμεναν οι αστυνομικοί που ήταν κρυμμένοι σε διάφορα σημεία περιμετρικά αλλά και μέσα στο σπίτι της ηλικιωμένης. Με μία κίνηση τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν επ' αυτοφώρω.

Σημειώνεται, επιπλέον, πως η ευφυέστατη ηλικιωμένη είχε φροντίσει να γεμίσει την τσάντα με... περιοδικά!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αστυνομικοίΠάτρασύλληψηγιαγιάαπατεώνας