Ελλάδα|30.10.2022 10:41

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό 52χρονο αστυνομικό

Newsroom

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο δυστύχημα με νεκρό έναν 52χρονο αστυνομικό στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, το βράδυ του Σαββάτου (29/10). Σε αυτή αναφέρει: «Βραδινές ώρες χθες (29-10-2022) στην περιοχή του Ευόσμου δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης».

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 21:00 στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου με Νυμφαίου στον Εύοσμο όταν ένα Ι.Χ. επιβατικό όχημα συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες με δίκυκλο, στο οποίο επέβαινε 52χρονος αστυνομικός.

Από το σφοδρό τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά ο δικυκλιστής αστυνομικός, τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο, ενώ πριν από λίγη ώρα ο άτυχος άντρας κατέληξε.

Ποιος ήταν ο 52χρονος αστυνομικός που έχασε τη ζωή του

Ο 52χρονος αστυνομικός, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, είχε καταγωγή από τη Δράμα, υπηρέτησε σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes στα περιπολικά της Άμεσης Δράσης επί σειρά ετών, ενώ στη συνέχεια έγινε οπλουργός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρατροχαίο δυστύχημαΘεσσαλονίκηαστυνομικός