Ελλάδα|30.10.2022 12:55

Γιάννης Μάρκου: Παραδόθηκε ο 26χρονος για την επίθεση με μαχαίρι στη Νέα Ερυθραία

Ευλαμπία Ρέβη

Παραδόθηκε συνοδεία του δικηγόρου του στο τμήμα Ασφαλείας της Κηφισιάς ο 26χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι στον επιχειρηματία, Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα στη Νέα Ερυθραία, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη με ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του.

To χρονικό της άγριας επίθεσης

Υπενθυμίζεται ότι περισσότερες από 10 μαχαιριές φέρει ο 57χρονος άνδρας που δέχθηκε επίθεση στη Νέα Ερυθραία τα ξημερώματα της Παρασκευής. Πρόκειται για τον επιχειρηματία, Γιάννη Μάρκου, που νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Ο άνδρας φέρει τραύματα σε χέρι, κοιλιακή χώρα και πόδι, υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται πλέον διασωληνωμένος.

Ειδικότερα, ο 57χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι περίπου στις 4:30, έξω από καντίνα της περιοχής και μετά από καυγά με ασήμαντη αφορμή.

Κατά τη διάρκεια της έντασης, ο 26χρονος φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να επιτέθηκε εις βάρος του επιχειρηματία.

Ο 57χρονος δέχθηκε πάνω από 10 μαχαιριές και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. 

Συνελήφθη 19χρονος από την αρχή

Για την άγρια επίθεση, αρχικά είχε συλληφθεί ένας 19χρονος εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Την έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Κηφισιάς.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του 26χρονου

Σε συνέχεια του από 29-10-2022 Δελτίου Τύπου, συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα (30-10-2022), δυνάμει εντάλματος σύλληψης 26χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα ο 26χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου και συνελήφθη. Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

επίθεση με μαχαίριαστυνομίαΝέα Ερυθραίαειδήσεις τώραεπίθεση