Ελλάδα|01.11.2022 12:10

Άγιος Δημήτριος: Συμμορία ανηλίκων έστειλε στο νοσοκομείο μια 15χρονη και τον αδερφό της

Newsroom

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε πάρκο στον Άγιο Δημήτριο, το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου, όταν συμμορία ανηλίκων ξυλοκόπησε 15χρονο κορίτσι.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, μια παρέα από κορίτσια άρπαξαν την έφηβη από τα μαλλιά, την έριξαν στο έδαφος και τη χτύπησαν στο κεφάλι. Όταν ο ανήλικος αδελφός της κατάλαβε τι γινόταν, προσπάθησε να τη βοηθήσει, ωστόσο η συμμορία κάλεσε και άλλα άτομα

Στο σημείο έφτασε ομάδα νεαρών που ξυλοκόπησε και το αγόρι, με αποτέλεσμα και τα δύο αδέλφια να καταλήξουν στο νοσοκομείο.  Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 20:30 στο Πάρκο Ασυρμάτου στο Μπραχάμι.

Η 15χρονη συνομιλούσε με μια συνομήλική της, όταν ξαφνικά την πλησίασε η συμμορία και άρχισε να την παρενοχλεί. Το κορίτσι προσπάθησε να φύγει, όμως εμφανίστηκε ένα αγόρι, το οποίο της όρμησε, την έφτυσε και την έσπρωξε. Ένα άλλο κορίτσι την έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να χτυπάει το κεφάλι της στο έδαφος.

Το κορίτσι προσπάθησε και πάλι να φύγει, όμως έπεσαν πάνω του πολλά άτομα και άρχισαν να τη χτυπούν σε όλο της το σώμα.

Ένα από τα μέλη της συμμορίας μάλιστα άρπαξαν από το χέρι του αδελφού της 15χρονης ένα ρολόι, αξίας 200 ευρώ. Αφού εγκατέλειψαν τα δύο αδέλφια εξαφανίστηκαν ενώ τα δυο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


αστυνομίαΆγιος Δημήτριοςνοσοκομείοσυμμορία ανηλίκωνξυλοδαρμός