Ελλάδα|02.11.2022 15:07

Υπόθεση Κολωνού: Ακόμη ένας άνδρας που μιλούσε με το προφίλ του παιδιού προσήλθε στη ΓΑΔΑ

Newsroom

Ένας 48χρονος προσήλθε το βράδυ της Τρίτης 1 Νοεμβρίου, στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως, για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς φέρεται πως είχε συνομιλήσει με το προφίλ του παιδιού δημιούργησαν μέσω της εφαρμογής Blindchat.

Σύμφωνα με την σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, ο άνδρας, ελληνικής καταγωγής, κατέθεσε πως συνομίλησε μέσω της εφαρμογής γνωριμιών με «άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη».

Αφού εξετάστηκε ενόρκως, στη συνέχεια αποχώρησε.

Την Τρίτη στη ΓΑΔΑ προσήλθαν αυτοβούλως ακόμη δύο άτομα που φέρονται να είχαν επικοινωνία με την 12χρονη. Πρόκειται για έναν 50χρονο και έναν 34χρονο που προστέθηκαν στη μακρά λίστα των προσώπων που παρουσιάζονται μόνοι τους στις Αρχές ενώ ελέγχονται για το αν συναντήθηκαν με την 12χρονη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία βραδινές ώρες χθες (1-11-2022), 48χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω ανέφερε ότι συνομίλησε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Ο ανωτέρω ημεδαπός, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

βιασμόςπαιδίειδήσεις τώραΚολωνόςΓΑΔΑ