Ελλάδα|03.11.2022 11:59

Πώς ο Κηφισός μετατράπηκε σε ποτάμι: Απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς – Δείτε φωτογραφίες

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Σπασμένος αγωγός στον Κηφισό/Eurokinissi
Σπασμένος αγωγός στον Κηφισό/Eurokinissi
Σπασμένος αγωγός στον Κηφισό/Eurokinissi
Σπασμένος αγωγός στον Κηφισό/Eurokinissi

Χάος επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στον Κηφισό, με τα αυτοκίνητα να έχουν σχηματίσει ουρές χιλιομέτρων καθώς έσπασε σωλήνας υδροδότησης της ΕΥΔΑΠ.


O όγκος του νερού ήταν τόσο μεγάλος από τον σπασμένο σωλήνα με αποτέλεσμα ο δρόμος να μετατραπεί σε «ποτάμι» και η κίνηση των αυτοκινήτων να γίνεται με μεγάλη δυσκολία. Έτσι προκλήθηκε και απίστευτο κυκλοφοριακό χάος με τους οδηγούς να χάνουν την υπομονή τους.

Η Τροχαία έλαβε αμέσως κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση του μποτιλιαρίσματος που δημιουργήθηκε.

Όχημα χτύπησε τον αγωγό

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το πρωτοφανές συμβάν προκλήθηκε από ένα διερχόμενο φορτηγό, όπου και παραβίασε το επιτρεπόμενο ύψος.

Σε ανακοίνωσή της, η Περιφέρεια Αττικής ανέφερε πως η ίδια και τα στελέχη της «αμέσως μόλις διαπιστώθηκε από το κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας η θραύση του αγωγού της ΕΥΔΑΠ στο ύψος της Γέφυρας των Βρυούλων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιληφθούν της αντιμετώπισης του προβλήματος οι αρμόδιοι φορείς.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη της Περιφέρειας προχώρησαν στην ενημέρωση της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και της ΕΥΔΑΠ για την άμεση διακοπή υδροδότησης και την αποκατάσταση της ζημιάς. Επιπλέον, επικουρικά τα ειδικά βαν οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας μετέβησαν στο σημείο, ενώ υπάρχει συνεχής ενημέρωση στις πινακίδες matrix της Περιφέρειας Αττικής.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία - Σταμάτησε η διαρροή

Αυτή την ώρα η ροή του νερού από τον αγωγό έχει σταματήσει και η κυκλοφορία των οχημάτων ομαλοποιείται σταδιακά. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ τις επόμενες ώρες αναμένεται η κυκλοφορία των οχημάτων να έχει ομαλοποιηθεί.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρακίνηση στους δρόμουςκίνησηΚηφισός