Ελλάδα|04.11.2022 16:01

Το «Αττικόν» γέμισε ξανά με ράντζα: «Γίνεται χαμός» - Η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ

Newsroom

Τα ράντζα φαίνεται πως έχουν επιστρέψει στα νοσοκομεία, με εικόνες που δίνει στη δημοσιότητα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) να δείχνουν τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες νοσηλεύονται ασθενείς.

«Ο χειμώνας δεν ήρθε ακόμη και στα εφημερεύοντα Νοσοκομεία γίνεται χαμός», καταγγέλλεται αρχικά και έπειτα τονίζεται πως στη χθεσινή εφημερία του «Αττικόν» (3/11) εφημερία, σύμφωνα με τις καταγγελίες, «προσήλθαν 800 ασθενείς, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 205 εισαγωγές και αναπτύχθηκαν 100 ράντζα. Επίσης, το νοσοκομείο αντιμετώπισε 178 ασθενείς με Covid-19 και έγιναν 13 εισαγωγές».

Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος κατήγγειλε πως «χθες το "Αττικόν" είχε μία από τις χειρότερες εφημερίες. Έως τις 5:30 το πρωί προσέρχονταν ακόμη ασθενείς, ορισμένοι εκ των οποίων δεν έχουν ακόμη διεκπεραιωθεί».

«Δεν υπήρχαν φορεία να εξυπηρετηθούν οι ασθενείς από τους τραυματιοφορείς. Γέμισαν οι διάδρομοι των κλινικών με ασθενείς που νοσηλεύονται σε φορεία», κατήγγειλε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ταλαιπωρία των ασθενών ήταν απίστευτη «καθώς χρειάστηκαν πολλές ώρες για να εξετασθούν και πολύ περισσότερες ώρες για να ολοκληρωθούν».

Το βίντεο που δίνει στο «φως» η ΠΟΕΔΗΝ:

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραράντζαΠΟΕΔΗΝράντζα σε νοσοκομείαΜιχάλης ΓιαννάκοςΑττικό νοσοκομείο