Ελλάδα|10.11.2022 11:16

Εφιάλτης για ζευγάρι στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης: Ομάδα ατόμων ξυλοκόπησε 20χρονο με την κοπέλα του

Newsroom

Τις στιγμές αγωνίας που έζησε μαζί με την κοπέλα του όταν ομάδα ατόμων τους ξυλοκόπησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης περιέγραψε 20χρονος. Ο ίδιος, μιλώντας στο Mega, ανέφερε πως δέχθηκαν την επίθεση σε πολύ κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα, στα Λαδάδικα. Ο νεαρός οδηγούσε το αυτοκίνητό του και μέσα σε αυτό ήταν και η κοπέλα του.

Κάποια στιγμή, όπως περιγράφει, ομάδα πέντε ατόμων πλησίασε το όχημα και τα άτομα ξεκίνησαν να βρίζουν και να χτυπούν τον 20χρονο ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και όταν ο ίδιος βγήκε από το όχημα του, ήρθαν και άλλα πέντε άτομα.

Όπως σχολίασε ο 20χρονος, «ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο και πήγα να πάρω την κοπέλα μου. Στην αρχή βρέθηκαν τέσσερα άτομα μπροστά μου, μέσα στη μέση του δρόμου. Οι τρεις έκαναν στην άκρη ο ένας όμως έμεινε και ξεκίνησε να με βρίζει. Όταν αντιλήφθηκα ότι απευθύνεται σε εμένα τον ρώτησα τον λόγο που με βρίζει ξαφνικά κάποιος μου όρμησε μέσα στο αμάξι. Άνοιξα την πόρτα για να προσπαθήσω να τους απωθήσω». 

Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας πως κατέβηκε μετά από λίγο και η κοπέλα του, την οποία χτύπησαν στο κεφάλι και στη μύτη. Οι δύο τους μπήκαν στο αμάξι και κατάφεραν να διαφύγουν. «'Ηταν η πρώτη φορά που τους έβλεπα και όταν τους ρώτησα αν απευθύνονται σε εμένα, ξεκίνησαν να με χτυπούν», πρόσθεσε.

Αργότερα, όπως είπε, στην Αστυνομία βρέθηκε στο σημείο του ξυλοδαρμού καθώς η φασαρία συνεχίστηκε με άλλο θύμα και κατάφεραν να πιάσουν έναν.

Οι δράστες φορούσαν μαύρα ρούχα και ξυρισμένα κεφάλια και φέρεται να είναι αθλητές πυγμαχίας.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΘεσσαλονίκηΛαδάδικαειδήσεις τώρακαβγάς