Ελλάδα|10.11.2022 13:22

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών

Newsroom

Mέλος διεθνούς κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών, ο οποίος εισήγαγε ποσότητες παράνομων ουσιών στη χώρα μας από την Αλβανία, με σκοπό να τα διακινήσει σε διάφορες περιοχές και κυρίως στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, συνέλαβε η αστυνομία.

Πρόκειται για 21χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, παράβαση του νόμου περί όπλων και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, ο 21χρονος, ο οποίος είχε ως ρόλο την παραλαβή, μεταφορά, απόκρυψη - αποθήκευση και διακίνηση των ναρκωτικών σε συνεργασία με άλλα άτομα, που αναζητούνται, εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου στην περιοχή των Μαλγάρων.

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν ταξιδιωτικοί σάκοι με 49 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 54.880 γραμμαρίων, ένα πιστόλι, γεμιστήρας με έξι φυσίγγια, κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του μαζί με πακέτο σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και μια πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης με στοιχεία άλλου ατόμου.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκηαστυνομίαναρκωτικάκύκλωμα