Ελλάδα|10.11.2022 21:51

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στο στόχαστρο των αρχών το Airbnb που αναγνώρισε η ανήλικη

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Intime News
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχει μπει ένα διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης όπου ο Ηλίας Μίχος εξέδιδε τη 12χρονη από τον Κολωνό κατ' εξακολούθηση.

Σημειώνεται ότι κατά την κατάθεση, το παιδί αναγνώρισε τον οίκο ανοχής στον οποίο φέρεται να το πήγαινε ο Ηλίας Μίχος. Η 12χρονη αναγνώρισε και ένα ακόμα κτίριο το οποίο δεν είναι οίκος ανοχής, ωστόσο, όπως εξήγησε η ίδια, δεν «δεχόταν πολλούς άντρες, αλλά έναν τη φορά», σε κάποιο από τα δωμάτια. Ο Μίχος είχε το κλειδί του δωματίου, σύμφωνα με την κατάθεση. Το δεύτερο αυτό κτίριο, είναι χώρος διαμονής τύπου μοτέλ. Η 12χρονη κατέθεσε ότι εισέρχονταν, συνοδεία του Μίχου, από την κύρια είσοδο η οποία ήταν μονίμως ανοιχτή και προσέρχονταν στο δωμάτιο για το οποίο ο κατηγορούμενος είχε το κλειδί.

Στο εν λόγω διαμέρισμα, ο Ηλίας Μίχος φέρεται την εξέδιδε με «αντίτιμο» από 50 μέχρι και 100 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το MEGA, το διαμέρισμα βρίσκεται σε κτήριο έξι ορόφων στο κέντρο της Αθήνας, με την είσοδο της πόρτας να ξεκλειδώνει με κωδικό - χωρίς την παρουσία του ιδιοκτήτη ή εκμισθωτή.

Αντικείμενο των ερευνών αποτελεί επίσης η διακίνηση πορνογραφικού υλικού με ανήλικη, καθώς ο παιδεραστής Ηλίας Μίχος είναι πιθανό να ανάγκαζε τη 12χρονη σε live streaming για να εισπράττει ποσά από διάφορους «πελάτες».

Σε πρώτο στάδιο, οι έρευνες των αρχών επικεντρώνονται στα άτομα που εμπλέκονται στη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού και θα ακολουθήσει η έρευνα για όσους είχαν μόνο διαδικτυακή επαφή και σε τι βαθμό.

 Στη φυλακή και ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο 10ος κατηγορούμενος στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στην περιοχή του Κολωνού και των Σεπολίων. Ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων οδηγήθηκε στη φυλακή μετά την απολογία του στην 33η τακτική ανακρίτρια.

Ο κατηγορούμενος επιμένει να υποστηρίζει ότι συναντήθηκε τρεις φορές με την 12χρονη αλλά υποστηρίζει ότι θεωρούσε πως ήταν 16 ετών ενώ ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμία ερωτική επαφή μαζί της. Παράλληλα παραδέχεται ότι της έδωσε χρήματα, αλλά «για να τη βοηθήσει».

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Airbnbβιασμόςειδήσεις τώραΚολωνός