Ελλάδα|12.11.2022 17:52
Απίστευτες εικόνες στη Λαμία: Οδηγός έπεσε σε κρούνο και μετέτρεψε την πλατεία σε… σιντριβάνι!
Newsroom«Νέο συντριβάνι» απέκτησε το πρωί του Σαββάτου η πλατεία Πάρκου στη Λαμία από την απροσεξία ενός οδηγού ο οποίος έπεσε πάνω σε πυροσβεστικό κρούνο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει σκηνές χάους στην πλατεία, καθώς γέμισε από νερά και ένα μεγάλο πίδακα νερού.
Ήταν λίγο μετά τις 08:00 το πρωί όταν ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός κρότος και στη συνέχεια εμφανίστηκε ένας πίδακας, στην πάνω πλευρά της πλατείας Πάρκου.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο οδηγός ενός αυτοκίνητου έπεσε πάνω στον πυροσβεστικό κρουνό που υπάρχει στο σημείο με αποτέλεσμα να προκαλέσει απίστευτες εικόνες.
- Συνεχίζεται το θρίλερ στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ: Μια έδρα μακριά από τον έλεγχο της Γερουσίας οι Δημοκρατικοί
- Δείτε χάρτη: Πού θα γίνουν έρευνες για φυσικό αέριο – Η γεώτρηση στα Ιωάννινα και η εξέδρα στον Πρίνο
- Γιώργος Λέντζας και Άγγελος Γιακουμίδης στο ethnos.gr: «Με την πανδημία χάσαμε ένα κομμάτι της ανθρώπινης ταυτότητάς μας»
- Εισφορές, συντάξεις και πληθωρισμός: Οι πολλαπλές όψεις του ίδιου νομίσματος
- Πιο εκθαμβωτική από ποτέ η Sharon Stone φωτογραφίζεται αναπαριστώντας την εμβληματική σκηνή από το «Βασικό Ένστικτο»
Διαβάστε ακόμη
- Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
- Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Ναυάγιο με 18 νεκρούς μετανάστες
- «Η ΕΕ πρέπει να καταργηθεί»: Ο Έλον Μάσκ εκτοξεύει απειλές προς την Ευρώπη μετά το πρόστιμο μαμούθ στο Χ
- Όταν μια cult μπύρα γίνεται ακριβή συνήθεια: Το φαινόμενο Guinness και ο παράγοντας Gen Z