Ελλάδα|22.11.2022 18:28

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα προσφυγικά της Αλεξάνδρας: Μέχρι και προσκέφαλο κρεβατιού είχαν στις ταράτσες - Φωτογραφίες από το σημείο

Ευλαμπία Ρέβη
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
ethnos.gr
ethnos.gr
ethnos.gr
ethnos.gr
ethnos.gr
ethnos.gr

Στην προσαγωγή δεκάδων ατόμων, ανδρών και γυναικών, προχώρησε η ελληνική αστυνομία σε ειδική επιχείρηση που ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα στην περιοχή των προσφυγικών επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Τουλάχιστον τρεις ομάδες άλλα και άλλες δυνάμεις δέχτηκαν βροχή από πέτρες και άλλα αντικείμενα καθώς προσπαθούσαν να μπουν μέσα στις παλιές προσφυγικές κατοικίες και να απομακρύνουν τα άτομα.

Η ειδική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μετά τη σύλληψη που έγινε νωρίς το πρωί ενός ατόμου που θεωρείται ως ένας από τους δύο δράστες της επίθεσης στον όμιλο real, ενώ ανάμεσα σε άλλα έγινε και γιατί οι αστυνομικοί το πρωί άφησαν εκεί ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο.

Θα τούς πετούσαν μέχρι και προσκέφαλο κρεβατιού

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ethnos.gr οι αστυνομικοί εντόπισαν στις ταράτσες από πέτρες και μάρμαρα μέχρι ξύλα, καρέκλες αλλά και ξύλινο προσκέφαλο κρεβατιού τα οποία οι νεαροί προόριζαν να χρησιμοποιήσουν εναντίον τους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραπροσφυγικάεπίθεσηΛεωφόρος ΑλεξάνδραςπροσαγωγέςΕλληνική ΑστυνομίαΕΛΑΣ