Ελλάδα|23.11.2022 12:13

Αγρίνιο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο 37χρονος δραπέτης - Παραδόθηκε συνοδεία δικηγόρου

Newsroom

Στο Αστυνομικό Μέγαρο του Αγρινίου εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης 22/11, συνοδεία δικηγόρου για να παραδοθεί, ο 37χρονος που είχε δραπετεύσει από το νοσοκομείο Αγρινίου, σύμφωνα με το agrinionews.gr.

Ο άνδρας είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο επικαλούμενος πρόβλημα υγείας. Για την απόδραση στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση, σαν σε αστυνομική ταινία.

Πολλά συγγενικά του πρόσωπα είχαν μεταβεί στο νοσοκομείο Αγρινίου. Κάποια ανέμεναν με αναμμένες τις μηχανές των οχημάτων και τα υπόλοιπα μπούκαραν στο χώρο του ΤΕΠ και προκαλώντας τεχνητή ένταση τον άρπαξαν την ώρα που επρόκειτο να υποβληθεί σε καρδιογράφημα και δεν φορούσε χειροπέδες .

Ακολούθησαν εκτεταμένες  έρευνες και λίγες ώρες αργότερα συνελήφθησαν επτά συγγενείς που φέρονται να συνέδραμαν στη διαφυγή του στην οποία εμπλέκονταν 10 συνολικά άτομα. Πρόκειται για τέσσερις άνδρες και τρεις γυναίκες (ηλικίας από 16 έως 47 ετών) σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απελευθέρωση κρατουμένου. Ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι. Σε βάρος των δυο αστυνομικών που τον συνόδευαν έχει διαταχθεί ΕΔΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγρίνιοειδήσεις τώραδραπέτηςπαράδοσηαστυνομία