Ελλάδα|24.11.2022 11:00

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 26χρονος που παρέσυρε με το όχημά του την 21χρονη

Newsroom

Ενώπιον των αστυνομικών Αρχών εμφανίστηκε ο 26χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος οδηγούσε το μαύρο Skoda το οποίο παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη στην οδό Εγνατία, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες το βράδυ ο 26χρονος ενημέρωσε τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, δια αντιπροσώπου, πως προτίθεται να εμφανιστεί ενώπιον των αστυνομικών Αρχών σήμερα το πρωί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και η 19χρονη συνοδηγός που συνελήφθη χθες μετέφερε στους αστυνομικούς πως πρόθεση του 26χρονου είναι να σταματήσει να κρύβεται.

Λίγα λεπτά πριν τις 11 ο 26χρονος που αναζητούνταν για την παράσυρση της 21χρονης φοιτήτριας στην οδό Εγνατία, πέρασε το κατώφλι της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Καθώς έχει παρέλθει η χρονική διάρκεια του αυτοφώρου, η τύχη του 26χρονου θα αποφασιστεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

«Του το έδωσα να το δοκιμάσει»

Μετά τη σύλληψη της 19χρονης για το τροχαίο με παράσυρση και εγκατάλειψη της 21χρονης στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης η αστυνομία ερευνά τώρα το ενδεχόμενο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 30χρονος να επέβαινε ακόμα ένα άτομο.

«Του έδωσα το αυτοκίνητο να το δοκιμάσει» 

Χθες ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, αλλά φαίνεται πως δεν έχει εμπλοκή στο περιστατικό. Ο ίδιος, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς της Τροχαίας ότι ενόψει πώλησης του οχήματος, το έδωσε σε άτομο για να το δοκιμάσει.

Κατονόμασε, μάλιστα, το πρόσωπο αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές για να εξεταστεί και να διαπιστωθεί η εμπλοκή του. Στο μεταξύ, η 21χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκηειδήσεις τώραπαράσυρση