Ελλάδα|18.12.2022 23:26

Νέα Σμύρνη: Δεύτερος νεκρός από τους πυροβολισμούς στην καφετέρια - Συγκλονιστικό βίντεο - ντοκουμέντο

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Άνδρας άνοιξε πυρ μέσα σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη (Eurokinissi - gallery)

Δύο είναι οι νεκροί από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στην δημοφιλή καφετέρια που βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Από τους πυροβολισμούς έχει τραυματιστεί στη μέση και μία νεαρή γυναίκα, η οποία δεν φαίνεται όμως να κινδυνεύει.

Την ίδια ώρα σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο μασκοφόρος δράστης μπαίνει στην καφετέρια της Νέας Σμύρνης και εκτελεί από το μισό μέτρο τα θύματα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο άνδρας ήταν κρυμμένος απέναντι από το μαγαζί όταν ξαφνικά πλησίασε το τραπέζι στο οποίο καθόταν μία παρέα και πυροβόλησε στο κεφάλι έναν άνδρα, ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε στο στήθος.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η γυναίκα που τραυματίστηκε από το συμβάν δεν έχει καμία σχέση με τους δύο άνδρες και ήταν απλά περαστική.

Συνολικά ακούστηκαν 4-5 πυροβολισμοί ενώ το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης δεν ήταν μακρύκανο, αλλά πιθανότατα πιστόλι.  Αμέσως μετά την επίθεση ο δράστης εξαφανίστηκε και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ άμεσα, αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο και έχουν αποκλείσει τον χώρο. Σημειώνεται ότι όταν σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί, η πλατεία της Νέας Σμύρνης ήταν κατάμεστη από κόσμο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

νεκροίπυροβολισμοίκαφετέριαθάνατοιΝέα Σμύρνηειδήσεις τώρα