Ελλάδα|26.02.2019 23:31
Ρουβίκωνας: Εισβολή σε γραφείο γιατρού που πήρε φακελάκι από καρκινοπαθή
NewsroomΜέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν σε γραφείο γιατρού ο οποίος πιάστηκε να παίρνει φακελάκι για να χειρουργήσει έναν ασθενή του.
Τα μέλη του Ρουβίκωνα δημοσίευσαν την παρέμβασή του τόσο στη σελίδα τους στο Facebook, όσο και σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η εισβολή του Ρουβίκωνα στο ιατρείο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης.
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον 50χρονο γιατρό ο οποίος όπως είχε γράψει αποκλειστικά το «Έθνος» την 1η Φεβρουαρίου συνελήφθη επειδή πήρε τρία φακελάκια από καρκινοπαθή ασθενή του.
Διαβάστε ακόμη
- Ατύχημα ή κατάρριψη; Τα σενάρια για την πτώση του αμερικανικού Apache στο Στενό του Ορμούζ
- Το χρονικό του διπλού εγκλήματος στο Αίγιο: Τα ευρήματα, οι μαρτυρίες και ο τσακωμός με τον δολοφόνο
- Χαμός στην Αλβανία: Προκλητική ανάρτηση Ράμα με ΑΙ βίντεο για τις διαδηλώσεις κατά του mega resort
- Η σοκαριστική ανακάλυψη μετά από αστυνομική έφοδο σε OnlyFans έπαυλη - Οι καταγγελίες που ξετύλιξαν το κουβάρι της υπόθεσης