Ελλάδα|02.01.2023 19:05

Βιασμός 15χρονου στη Δράμα: «Δεν παίρνω θέση, υπάρχει η δικαιοσύνη», λέει η μητέρα του ανήλικου που κατήγγειλε τον σύντροφό της

Newsroom

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Δράμας από την καταγγελία του 15χρονου παιδιού που κατηγορεί τον σύντροφο της μητέρας του για τον βιασμό του. Η μητέρα του παιδιού, από την πλευρά της, αναφέρει ότι δεν επιθυμεί να πάρει θέση για το θέμα καθώς, όπως σημειώνει, «υπάρχει η Δικαιοσύνη».

«Δεν άκουσα τίποτα, εγώ κοιμόμουν»

«Για τον φίλο του γιου μου δεν ξέρω, δεν άκουσα τίποτα, εγώ κοιμόμουν. Αλλά για το παιδί μου ό,τι είναι να γίνει θα αναφερθεί στον ανακριτή αν χρειαστεί και στον εισαγγελέα. Εδώ και πόσες ημέρες φωνάζω λέγοντας “να μου πει την αλήθεια, το τι συμβαίνει”. Δε μου είπε κάτι. Αν το έκανε υπάρχει Δικαιοσύνη», σημείωσε η ίδια στο Star.

«Εμένα το παιδί δε μου αναφέρθηκε σε κάτι τέτοιο. Δε μου είπε “ξέρεις κάτι μαμά; Ο κύριος αυτός με κακοποίησε σεξουαλικά ή πήγε να το κάνει.” Ούτε μου είχε παραπονεθεί ποτέ, ούτε είχα δει κάποια συμπεριφορά άσχημη. Ούτε εγώ ούτε ο πατέρας του κατηγορούμενου, ούτε οι δικοί μου άνθρωποι από τη δικιά μου την πλευρά», συμπλήρωσε και υπογράμμισε, σχετικά με το αν θα σταθεί στο πλευρό του συντρόφου της, «όχι βέβαια. Ούτε τον κατηγορώ, ότι “ναι το έκανε”, αλλά ούτε και θα σταθώ στο πλευρό του. Θα το αφήσω στα χέρια της Δικαιοσύνης».

Σύμφωνα με την καταγγελία του 15χρονου στις Αρχές, ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος συνελήφθη, βίαζε το ανήλικο παιδί επί 1,5 χρόνο. Το παιδί είπε στους αστυνομικούς ότι, ο σύντροφος της μητέρας του φίλου του, αποπειράθηκε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της νύχτας και ενώ αυτό κοιμόταν. Η υπόθεση έφτασε στα χέρια της αστυνομίας με το παιδί, αφού κατάφερε να ξεφύγει, να μιλάει στη μητέρα του για τα όσα έζησε. Στο πλαίσιο της έρευνας, ο 15χρονος αλλά και ο φίλος του, εξετάστηκαν από ιατροδικαστή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

μητέραΔράμαειδήσεις τώραβιασμός