Ελλάδα|05.01.2023 10:19

Γνωστό μαγαζί στη Λάρισα έκλεισε μετά από 20 χρόνια: Το αποχαιρέτισαν με ξέφρενο γλέντι - Πετούσαν τραπέζια, έσπαγαν πιάτα

Newsroom

Ήταν 20 χρόνια πριν όταν ένα εναλλακτικό οινοφαγείο, τσιπουράδικο, εστιατόριο -ή με όποιον άλλο τρόπο μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς- στέκι του λόφου του Φρουρίου είχε ανοίξει τις πύλες του δειλά δειλά και κατάφερε να μπει στις καρδιές πολλών Λαρισαίων, όλων των ηλικιών.

Ο λόγος για την «Τετάρτη» που έβαλε «λουκέτο» την περασμένη Τρίτη το βράδυ και έγινε πραγματικά κοσμοπλημμύρα, με θαμώνες και φίλους του μαγαζιού που μαζί με την ιδιοκτησία και τους υπαλλήλους τα… έσπασαν, πετώντας τραπέζια και σπάζοντας πιάτα.

Ο κόσμος γέμισε την πλατεία στο Φρούριο έξω από την «Τετάρτη» και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί, όπως μεταδίδει το onlarissa.gr.

Φαγητό, ποτό, χορός και ζωντανή μουσική με ό,τι μουσικό όργανο υπάρχει, ήρθαν να θέσουν έναν πολύ όμορφο επίλογο σ’ αυτή τη γεμάτη απολαυστικές στιγμές, διαδρομή των 20 χρόνων.

Το μεζεδοπωλείο αναγκάστηκε να βάλει «λουκέτο» για γραφειοκρατικούς λόγους, κάτι που στενοχώρησε πολύ τόσο τους ιδιοκτήτες, όσο και τους θαμώνες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ