Ελλάδα|19.01.2023 10:22

Ρόδος: Οι τελευταίες στιγμές της 44χρονης πριν την εξαφάνισή της - Συνεχίζεται το θρίλερ

Newsroom

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 44χρονης από τη Ρόδο, η οποία αγνοείται από το πρωί της Δευτέρας.

Ειδικότερα, η 44χρονη μητέρα ενός ανήλικου παιδιού και εργαζόμενη σε σούπερ μάρκετ, έφυγε από το σπίτι της, με κατεύθυνση το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου στ’ Ασγούρου, όπου άφησε το παιδί της και έκτοτε αγνοείται. Σύμφωνα με τους συγγενείς της φαίνεται ότι είχε ξαναφύγει στο παρελθόν από το σπίτι της, αλλά όχι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνήθως μετέβαινε απροειδοποίητα και έλειπε από την οικία της για να επισκέπτεται μοναστήρια.

Σύμφωνα με την dimokratiki, από τις μέχρι τώρα έρευνες της Αστυνομίας φέρεται ότι η 44χρονη επισκέφθηκε στις 13.30 της Δευτέρας ένα μοναστήρι που δεν έχει αναγνωριστεί από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο και εκεί φέρεται να εθεάθη από τη σύζυγο ενός κατοίκου του Αρχαγγέλου ο οποίος το λειτουργεί και φέρεται να βρισκόταν την ώρα εκείνη στα Στεγνά. Η 44χρονη φέρεται να αναχώρησε από τον συγκεκριμένο χώρο στις 14.30 μόνη της με το αυτοκίνητό της προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η αστυνομία εξετάζει κάμερες των καταστημάτων στον Αρχάγγελο, αλλά και στη Μαλώνα ώστε να καταγραφεί η πορεία που ακολούθησε η 44χρονη και να επιβεβαιωθούν οι μαρτυρίες.

Τα ερωτηματικά

Πάντως, το τελευταίο στίγμα του τηλεφώνου της πριν απενεργοποιηθεί ήταν από τον Αρχάγγελο. Το πρωί της Τρίτης το αυτοκίνητό της βρέθηκε από κάτοικο της Μαλώνας αναποδογυρισμένο σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή «Νιόγλια» που οδηγεί στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου.

Ο κάτοικος της Μαλώνας, που εντόπισε πρώτος το όχημα και το φωτογράφισε δεν γνώριζε σε ποιον ανήκε και θεώρησε ότι επρόκειτο για ατύχημα καθώς το όχημα ήταν κλειδωμένο και δεν υπήρχαν πουθενά γύρω αλλά και στο εσωτερικό του ίχνη αίματος.

Όταν δημοσιοποιήθηκε η εξαφάνιση της 44χρονης το απόγευμα της Τετάρτης και ο αριθμός του οχήματος, ενημέρωσε τότε τις αρχές που μετέβησαν στο σημείο και ξεκίνησαν ενδελεχείς έρευνες από εθελοντές και διασώστες για τον εντοπισμό της.

Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά στις αρχές είναι το γεγονός ότι το όχημα φέρεται να έχει σπρωχτεί στο ρέμα κι έχει ντελαπάρει χωρίς να φαίνονται πουθενά ίχνη που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπήρξε είτε ατύχημα, είτε έγκλημα στο συγκεκριμένο σημείο. Μάλιστα χθες συνεργείο της σήμανσης συγκέντρωσε αποτυπώματα και DNA από το όχημα τα οποία και εξετάζονται.

Χθες έγιναν έρευνες στο σύνολο των μοναστηριών της περιοχής ενώ συγγενικό της πρόσωπο ενημέρωσε τις Αρχές ότι κάποια γυναίκα την οποία γνωρίζει τον ενημέρωσε ότι είχε δει την 44χρονη σε κατάστημα της Ανάληψης το απόγευμα της Τρίτης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρόδοςέρευνεςεξαφάνισηειδήσεις τώρα