Ψωμιάδης: Πρώτο θέμα στην ατζέντα των δημοτικών εκλογών η προδοσία των Πρεσπών
NewsroomΤην άποψη ότι το θέμα της Συμφωνία των Πρεσπών, πρέπει να είναι πρώτο θέμα στην ατζέντα τον δημοτικών εκλογών, εξέδρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του συνδυασμού, Δύναμη Πολιτών, Παναγιώτης Ψωμιάδης. «Βλέπω με λύπη μου το τελευταίο χρονικό διάστημα τη συντονισμένη προσπάθεια υποψήφιων δημάρχων να βάλουν το μείζον ζήτημα της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας σε δεύτερη μοίρα.
Για κάποιους «πρόθυμους» το Σκοπιανό μπορεί να είναι μια τελειωμένη υπόθεση. Για εμάς όχι. Πρώτο θέμα στην ατζέντα και των δημοτικών εκλογών θα είναι η εθνική προδοσία των Πρεσπών. Γιατί τώρα αρχίζουμε να βιώνουμε τις ολέθριες συνέπειες του αίσχους που υπέγραψαν. Εμείς από την 1η Σεπτεμβρίου θα προχωρήσουμε στη συγκρότηση ενός εθνικού μετώπου ευθύνης και αξιοπρέπειας με στόχο την ανατροπή της συνθηκολόγησης. Γιατί τη ψυχή μας δεν θα την πάρουν», αναφέρει σε δήλωση του ο κ. Ψωμιάδης.
- Νετανιάχου προς Ευρώπη: Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Ήρθε η ώρα να συμμαχήσετε με Ισραήλ και ΗΠΑ κατά του Ιράν
- Μητσοτάκης: Η ΕΕ να είναι έτοιμη και με σχέδιο σε περίπτωση που δεχθεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος
- Εικόνες χάους στην Κωνσταντινούπολη: Κατέρρευσαν δύο κτίρια στη Φατίχ - Αγωνία για δύο αγνοούμενους
- Όταν οι γείτονες είναι ανυπόφοροι: Τα χταπόδια που πετούν πέτρες το ένα στο άλλο είναι ό,τι πιο relatable θα δεις σήμερα