Ελλάδα|20.01.2023 10:08

Διάρρηξη σε σπίτι επιχειρηματία στην Κηφισιά: Άνοιξαν τα χρηματοκιβώτια - Μετρητά και κοσμήματα «έκαναν φτερά»

Newsroom

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό διαρρηκτών που εισέβαλλαν σε πολυτελή μονοκατοικία στην περιοχή της Κηφισιάς που ανήκει σε 77χρονη επιχειρηματίας και κατάφεραν να αποσπάσουν μεγάλο χρηματικό ποσό από τα χρηματοκιβώτια που έχουν τοποθετηθεί στο σπίτι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ στην καταγγελία της στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς η επιχειρηματίας ανέφερε ότι την Τετάρτη και ενώ απουσίαζε από το σπίτι της, άγνωστοι μπήκαν, «ξήλωσαν» το κουτί του συναγερμού και παραβιάζοντας ένα παράθυρο απέκτησαν πρόσβαση στο εσωτερικό της μονοκατοικίας. Εκμεταλλευόμενοι την απουσία της οι δράστες έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι διαπιστώνοντας ότι υπήρχαν δύο χρηματοκιβώτια.

Χρησιμοποιώντας πιθανότατα τροχό κοπής μετάλλων παραβίασαν τις πόρτες των δύο χρηματοκιβωτίων και έφυγαν φορτωμένοι με πάνω από 20.000 ευρώ σε μετρητά, κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ και σύμφωνα με πληροφορίες με περίπου 2.000 χρυσές λίρες Αγγλίας.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κηφισιάειδήσεις τώραδιάρρηξηδιαρρήκτες