Ελλάδα|03.02.2023 23:16

Συγκλονίζει η μητέρα του υποσμηναγού Τουρούτσικα: «Έτσι ήθελε να πεθάνει στον αέρα»

Newsroom

«Το αστέρι της ψυχής μου. Τον αγάπησα, μία αγάπη χωρίς όρια. Και θα συνεχίσω να τον αγαπώ και όσο αναπνέω θα τον σκέφτομαι. Ένιωθα περηφάνια, νιώθω, θα νιώθω. Με είχε κάνει πολλές φορές περήφανη» με αυτά τα λόγια περιέγραψε τον γιο της, τον άτυχο αντιπτέραρχο Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα που σκοτώθηκε μετά την πτώση του μοιραίου Phantom στην Ανδραβίδα.

Όπως πρόσθεσε «δεν με είχε στεναχωρήσει ποτέ. Δεν ήθελε να στεναχωρεί τους άλλους. Τους αγαπώ όλους τους πιλότους, τους βλέπω σαν παιδιά μου».

«Ο Μάριος ευχαριστημένος θα είναι τώρα εκεί»

Σε μία εξομολόγηση ψυχής στο Star, η μητέρα του Μάριου-Μιχαήλ, μίλησε για τον γιο της, το αστέρι της ζωής της όπως είπε και αποκάλυψε ότι «ο Μάριος θα είναι ευχαριστημένος γιατί έτσι ήθελε να πεθάνει στον αέρα».

«Του άρεσε η ταχύτητα. Γρήγορα αυτοκίνητα, μηχανές. Από μικρός μόνο αεροπλανάκια. Δεν είχε φόβο, μου έλεγε μη φοβάσαι. Δεν αφήνω εγώ τη μάνα μου. Ο Μάριος ευχαριστημένος θα είναι τώρα εκεί. Έτσι ήθελε να πεθάνει. Στον αέρα. Μου λείπει. Πολύ. Και είμαι σίγουρη πως όσο περνάει ο καιρός θα μου λείπει περισσότερο. Αν είναι άγγελος στον ουρανό, όπως μου λένε, θέλω να έρχεται στα όνειρά μου» τόνισε η άτυχη μάνα.

Και έκλεισε με τη σκέψη της να είναι σε όλες τις μητέρες που έχουν ζήσει τον ίδιο πόνο και πάνω από όλα στη μάνα του Στάθη Τσιτλακίδη, που τους ενώνει ο ίδιος πόνος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

μητέραειδήσεις τώραπιλότοςσμηναγόςΑνδραβίδαPhantomθάνατος