Κρήτη: Ηλικιωμένη αποκλείστηκε από το χιόνι στο σπίτι της - Μεγάλη κινητοποίηση για τον απεγκλωβισμό της
NewsroomΜεγάλη ήταν η κινητοποίηση των Αρχών στην Κρήτη για μια ηλικιωμένη γυναίκα που εγκλωβίστηκε στο σπίτι της από τα χιόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost η άτυχη γυναίκα δεν μπορούσε να βγει έξω από το σπίτι της στο Μέσα Λασίθι καθώς ο χιονιάς είχε καλύψει την είσοδο.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η κοινωνική υπηρεσία του δήμου που έστησε μια επιχείρηση απεγκλωβισμού με το ΕΚΑΒ και την αστυνομία προκειμένου να μεταφέρουν την ηλικιωμένη γυναίκα στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο.
Όπως τονίζει στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης: «Πρώτη προτεραιότητα η προστασία της ζωής».
Η ανάρτηση του δημάρχου
Μόλις ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διακομιδή της γιαγούλιας από το Μέσα Λασίθι, από το σπίτι της που είχε καλύψει το χιόνι, προς το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου «Παναγία η Γερόντισσα». Πρώτη προτεραιότητα η προστασία της ζωής. Η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μας (Βοήθεια στο Σπίτι), με το ΕΚΑΒ την αστυνομία, το κέντρο υγείας, το εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Μητρόπολης, όλοι συντονισμένοι στο πλάι των ευπαθών ηλικιωμένων συμπολιτών μας.
- Η Σούδα που συνιστά κίνδυνο για την Ελλάδα, η οργή του νομικού κόσμου για τον Γεραπετρίτη και ο Τσίπρας που «ψαρεύει» σε πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ
- Πόλεμος στο Ιράν: Ο Τραμπ ενώπιον των αντιφάσεων του
- Τα μηνύματα Μητσοτάκη στη Βουλή: Τι είπε για οικονομία, άμυνα και μεταναστευτικό - Οι αιχμηρές αναφορές στους… πατριώτες της φακής
- Το «αύριο» της κρίσης: Γιατί η επιχείρηση ΗΠΑ-Ισραήλ μπορεί να γεννήσει νέους κύκλους αίματος