Ελλάδα|10.02.2023 10:29

Μεσσηνία: Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξαφάνιση του ζευγαριού από τις ΗΠΑ - «Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα» για τις Αρχές

Newsroom

Μυστήριο συνεχίζει να επικρατεί με την εξαφάνιση ενός ζευγαριού Αμερικανών στη Μεθώνη, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί από τις 23 Ιανουαρίου.

Ο 83χρονος Ντέιβιντ Χάρισον Ρόμπινσον και η  80χρονη σύζυγός του, Λουκρητία Ρόμπινσον έφυγαν από το σπίτι τους στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης και δεν έχουν επικοινωνήσει με κανέναν έκτοτε.

Η υπηρεσία Silver Alert ενεργοποιήθηκε μετά την εξαφάνισή τους, με την κόρη τους που μένει μόνιμα στις ΗΠΑ, να δηλώνει βέβαιη πως οι γονείς της αυτοκτόνησαν.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι το ζευγάρι των Αμερικανών κατευθύνθηκε προς τη Μονεμβασιά. Σε εκείνο το σημείο διεξάγονται και οι έρευνες.

Την κινητοποίηση των Αρχών προκάλεσε η δήλωση εξαφάνισης φίλης του ζευγαριού, στις 6 Φεβρουαρίου, η οποία άρχισε να τους αναζητά τηλεφωνικά από τις 23 Ιανουαρίου.

Η γυναίκα, που φέρεται να πρόσεχε τους δύο ηλικιωμένους, δεν είχε νέα τους για ημέρες και ακολούθως επισκέφθηκε ξανά το σπίτι, όμως δεν τους βρήκε. Ενημέρωσε την κόρη τους, η οποία δεν γνώριζε τίποτα, ενώ η αστυνομία διαπίστωσε πως έλειπε και το αυτοκίνητό τους.

Με τη σειρά της, η Τζουλιάννα Ρόμπινσον επικοινώνησε με την ελληνική αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό τους. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπιστεί τους. Για την αστυνομία, όλα τα ενδεχόμενα για την τύχη του ζευγαριού είναι ανοιχτά, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση.

«Θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση» - Η ανατριχιαστική ανάρτηση της κόρης τους

Η κόρη του ζευγαριού έκανε μία ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook, την Κυριακή (05/02) στην οποία και σημείωνε ότι, οι γονείς της αυτοκτόνησαν.

 

«Από σήμερα, οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση (λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες, καθώς ήταν πολύ κλειστοί άνθρωποι). Βρίσκονταν στην Ελλάδα όταν συνέβη- δεν ξέρω πού πήγαν για να βάλουν τέλος στη ζωή τους, οπότε μέχρι να βρεθούν τα πτώματά τους χρειάζομαι τη βοήθεια της κοινότητάς μου για να παραμείνω λειτουργική. Όσο περιμένω, δεν θέλω ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ή ΟΙΚΤΟ! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ να ακούσω καλά πράγματα από τις ζωές σας, και πάρα πολλές φωτογραφίες κατοικίδιων ζώων. Όλες τις φωτογραφίες κατοικίδιων ζώων. Προετοιμάζομαι για ψυχική και συναισθηματική κατάρρευση όταν τους βρούμε και βγάλουμε από τη μέση τον τεράστιο όγκο της γραφειοκρατίας σε δύο χώρες, αλλά μέχρι τότε πρέπει να μείνω συγκεντρωμένη.

TLDR: η ζωή είναι χάλια, δώστε μου φωτογραφίες κατοικίδιων ζώων για να συνεχίσω», έγραψε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ηλικιωμένοιΚαλαμάταΜεσσηνίαΑμερικανοίεξαφάνισηSilver Alert