Ελλάδα|13.02.2023 18:24

«Δεν τρομάζω από τις απειλές - Θα πράξω τα δέοντα»: Το μήνυμα της αντιδημάρχου που εκβιάζεται με επεξεργασμένες «ροζ» φωτογραφίες

Newsroom

«Τα νόμιμα και δέοντα» θα πράξει η αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη, που έχει καταγγείλει πως έχει πέσει θύμα εκβιασμού, καθώς άγνωστοι την απειλούν με επεξεργασμένες γυμνές φωτογραφίες, οι οποίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα.

«Το τελευταίο διάστημα έχω γίνει στόχος μίας πρωτοφανούς και χυδαίας προσωπικής επίθεσης. Δέχομαι απειλές, εκβιασμούς και συκοφαντικά μηνύματα που θίγουν την προσωπικότητα, το ήθος και την οικογένειά μου, με σκοπό να αποδομήσουν τις ικανότητες μου, τα όνειρα μου, εν τέλει εμένα την ίδια», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του δικηγορικού γραφείου που την εκπροσωπεί.

Η περιπέτειά της, όπως είχε δηλώσει στο Star, ξεκίνησε πριν από περίπου έναν μήνα όταν ξαφνικά είδε το πρόσωπό της σε γυμνές φωτογραφίες σε χορηγούμενη διαφήμιση στο διαδίκτυο.

Όπως ανέφερε, οι επιτήδειοι στέλνουν μηνύματα με άσεμνο περιεχόμενο ακόμα και σε ανθρώπους που γνωρίζει, με τίτλο «δείτε την Όλγα Πολίτη γυμνή».

«Είμαι κυριολεκτικά σοκαρισμένη και αηδιασμένη από τις ανοίκειες και ανήθικες αυτές επιθέσεις και αδυνατώ να πιστέψω πως μία νέα γυναίκα δεν δύναται να διεκδικήσει, θεωρητικά κατοχυρωμένα, δικαιώματα και να ασχοληθεί πιο ενεργά με τα κοινά και την πολιτική», αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Τέλος, τονίζει πως θα πράξει «τα νόμιμα και δέοντα» για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της, προειδοποιώντας τους εκβιαστές της πως δεν τρομάζει από τις απειλές τους και ότι θα τιμωρηθούν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

εκβιασμόςειδήσεις τώρααντιδήμαρχος