Ελλάδα|14.02.2023 16:57

Πυροβολισμοί στο Γάζι Ηρακλείου: Τρεις οι τραυματίες, ανάμεσά τους ένας αστυνομικός και ένας 20χρονος - Συνελήφθη ο δράστης

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Πυροβολισμοί στο Γάζι Ηρακλείου (creta24.gr)
Πυροβολισμοί στο Γάζι Ηρακλείου (creta24.gr)
Πυροβολισμοί στο Γάζι Ηρακλείου (creta24.gr)
Πυροβολισμοί στο Γάζι Ηρακλείου (creta24.gr)
Πυροβολισμοί στο Γάζι Ηρακλείου (creta24.gr)

Τρεις είναι οι τραυματίες από το περιστατικό πυροβολισμών στο Γάζι του Ηρακλείου της Κρήτης, ανάμεσά τους ένας αστυνομικός και ένας 20χρονος πολίτης.

Ειδικότερα, τα τρία άτομα τραυματίστηκαν στα πόδια και η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία. Ο αστυνομικός, ωστόσο, εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του creta24.gr.

Μεταξύ των τραυματιών είναι και ένας 20χρονος, ο οποίος δεν έχει σχέση με την υπόθεση, ενώ στο ΠΑΓΝΗ μεταφέρθηκε και ο φερόμενος ως δράστης που συνελήφθη.

Το χρονικό

Το περιστατικό σημειώθηκε 50 μέτρα από την πλατεία του Γαζίου και όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί παρακολουθούσαν έναν 36χρονο, εις βάρος του οποίου υπήρχαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό φέρεται να συνέβη όταν, σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το μέσο, η Ασφάλεια Ηρακλείου με την ΟΠΚΕ, επιχείρησαν να συλλάβουν τον 36χρονο. Καθώς εκείνος δεν σταμάτησε όταν του ζητήθηκε, ακολούθησε άγρια καταδίωξη.

Τότε, ο δράστης άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν.

Η ενημέρωση της αστυνομίας

Στην ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρεται: «Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός στο Ηράκλειο Κρήτης διότι κατά τη διάρκεια σύλληψής του, καθώς σε βάρος του εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις, πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό και έναν πολίτη. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

πυροβολισμοίΗράκλειο Κρήτηςειδήσεις τώραΚρήτητραυματίες