Ελλάδα|15.02.2023 23:30

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Επιτέθηκε σε υπάλληλο του δήμου επειδή του έκανε σύσταση για ένα ... στρώμα

Newsroom

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πόλη των Χανίων στην Κρήτη, όπου πολίτης επιτέθηκε σε υπάλληλο του Δήμου, επειδή του έκανε σύσταση να μην αφήσει δίπλα σε κάδο στρώμα.

Το καταγγελλόμενο περιστατικό συνέβη δίπλα από το Δημαρχείο Χανίων, στην οδό Καραϊσκάκη. Ο πολίτης προσπάθησε να αφήσει ένα παλιό στρώμα σε κάδο που βρίσκεται στην περιοχή. Εκείνη τη στιγμή, από το σημείο περνούσε η Επόπτρια Καθαριότητας του Δήμου, η οποία του συνέστησε να μην πετάξει το στρώμα, καθώς υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία για τα ογκώδη αντικείμενα.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μιχάλης Τσουπάκης, σύμφωνα με το creta24.gr, ο πολίτης επιτέθηκε στην υπάλληλο, πιάνοντας το χέρι της και προσπαθώντας να της πάρει το κινητό.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε κανένα αίτημα από τον συγκεκριμένο πολίτη – τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση του Δήμου – για να παραλάβει η Υπηρεσία το στρώμα και πρόσθεσε πως θα του επιβληθεί το προβλεπόμενο από το νόμο πρόστιμο ενώ θα κατατεθεί και μήνυση εις βάρος του.

«Πρέπει να ξέρουμε ότι οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει, πρέπει να επικοινωνούμε με τις υπηρεσίες. Το να φερόμαστε με αυτόν τον τρόπο και να χειροδικούμε σε άτομα που κάνουν τη δουλειά τους δεν επιτρέπεται και δεν θα το επιτρέψουμε και εμείς» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τσουπάκης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

κάδοςΚρήτηεπίθεσηειδήσεις τώρα