Ελλάδα|15.02.2023 21:45

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πώς έφτασαν στα ίχνη του δερματολόγου και των άλλων 4 συλληφθέντων

Newsroom

Προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή (17/2) πήραν οι πέντε συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Πρόκειται για δύο υπηκόους Πακιστάν, 50 και 23 ετών, καθώς και τρεις Έλληνες 65, 49 και 44 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν σε Κολωνό, Πειραιά και Σπάτα.

Ο 65χρονος, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είναι γνωστός δερματολόγος, που διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο σε μικρή απόσταση από  μίνι μάρκετ του Ηλία Μίχου και από το κατάστημα με κινητά που διατηρεί 50χρονος κατηγορούμενος για την ίδια υπόθεση.  


Οι Αρχές δεν είχαν φτάσει στα ίχνη των πέντε συλληφθέντων από την αρχική κατάθεση της 12χρονης και τους αποκαλούσαν «δύσκολους», σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Ωστόσο, τα εγκληματολογικά εργαστήρια κατάφεραν να εντοπίσουν τα ηλεκτρονικά τους ίχνη. Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρώτη της κατάθεση η 12χρονη είχε αναφέρει πως την είχε βιάσει ένας γιατρός στη γειτονιά της, χωρίς να δώσει περαιτέρω στοιχεία.

Η γιαγιά της 12χρονης μιλώντας στον Ant1 σχολίασε «Αυτούς τους μορφωμένους, τα μεγάλα γαϊδούρια να φοβάται κανείς, όχι τους φτωχούς. Οι φτωχοί άνθρωποι κοιτάνε να βγάλουν το μεροκάματο να ζήσουνε, δεν κάνουν τέτοια πράγματα».

Αίσθηση προκαλούν οι αρνητικές κριτικές στο ιατρείο του 65χρονου, με ορισμένους ασθενείς να τον αποκαλούν «επικίνδυνο».«Όπως έχουν γράψει και άλλοι εδώ επικίνδυνος τύπος! Μακριά από αυτόν ειδικά αν είσαι γυναίκα», γράφει χαρακτηριστικά χρήστης που του έδωσε ένα αστέρι. «Αν γινόταν να μη βάλω ούτε ένα αστέρι θα το έκανα. Πολύ επικίνδυνος! Προσοχή!» αναφέρει άλλος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραανήλικηΚολωνόςβιασμός