Ελλάδα|20.02.2023 08:53

«Νιώθω τον πόνο σου, έχασα και εγώ το παιδί μου» - Μήνυμα που «ραγίζει» καρδιές στον πατέρα του 19χρονου που πέθανε σε τροχαίο

Newsroom

Ένα συγκινητικό μήνυμα στον πατέρα του 19χρονου στρατιώτη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στα Χανιά τα ξημερώματα της Κυριακής έστειλε ο ιερέας Νικόλαος Μανώλης Λαδόπουλος, οποίος τον περασμένο Ιούλιο έχασε σε τροχαίο τον 18χρονο γιο του, Νικόλα.

«Είναι πολύ δύσκολο να χάνεις το παιδί σου σε μικρή ηλικία ειδικά σε τροχαίο. Αγαπητέ μου πατέρα Δημήτριε νιώθω τον πόνο σου γιατί έχασα και εγώ το παιδί μου τον Νικόλα πριν επτά μήνες σε τροχαίο. Ο πόνος αβάσταχτος αλλά να ξέρεις ότι τώρα βρίσκεται στα χέρια του Θεού μας ο οποίος να ξέρεις ότι μας δίνει μεγάλη δύναμη να ανταπεξέλθουμε εμείς και η οικογένεια μας αλλά και τα άλλα μας παιδιά. Καλό παράδεισο!!!» έγραψε ο πατέρας Νικόλαος.

 

Ο πατέρας του 19χρονου στρατιώτη ο οποίος είναι και αυτός ιερέας, δήλωσε: «του έφυγε το αμάξι και σκοτώθηκε. Ήταν καλός οδηγός, αλλά είχε μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του, πράγμα που αποδείχτηκε μοιραίο. Δεν έχασα το παιδί μου, ο γιος μου ζει και ζει μέσα στη ψυχή μου».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρήτητροχαίοειδήσεις τώραΧανιά