Ελλάδα|22.02.2023 12:23

Bιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ακόμα ένας άνδρας στη φυλακή - Είναι οικογενειακός φίλος

Newsroom

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας ακόμα κατηγορούμενος για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γείτονα και οικογενειακό φίλο της οικογένειας του θύματος.

Ο ίδιος αρνήθηκε με τη σειρά του την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη έναντι αμοιβής, ωστόσο όσα υποστήριξε φαίνεται πως δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Χτες, Τρίτη κρίθηκαν προφυλακιστέοι ακόμα δύο άνδρες που κατηγορούνται για ασέλγεια εις βάρος της 12χρονης. 

Για συμπληρωματική κατάθεση ο Μίχος

Ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά θα βρεθεί την Πέμπτη 2 Μαρτίου ο κατηγορούμενος και ήδη προφυλακισμένος για τα αδικήματα του βιασμού και της διακεκριμένης μαστροπείας, στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, Ηλίας Μίχος.

O κατηγορούμενος κλήθηκε μετά τις νέες διώξεις και προφυλακίσεις οι οποίες προέκυψαν από τις συνολικά πέντε καταθέσεις της ανήλικης.

Σημειώνεται πως στην τελευταία κατάθεσή της η 12χρονη κατονόμασε συνολικά 13 άτομα. Οι 11 από τους 13 ταυτοποιήθηκαν και οι τέσσερις οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Ανάμεσα στους προφυλακισθέντες είναι και ο 65χρονος δερματολόγος, που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τη 12χρονη μέσα στο ιατρείο του, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να απολογηθούν ακόμη 6 άτομα μεταξύ των οποίων και πρώην διαιτητής Α’ Εθνικής.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κολωνός12χρονη