Ελλάδα|22.02.2023 14:57

Επίθεση σε βάρος τριών μαθητών μετά από σχολικό αγώνα στη Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα

Newsroom

Προκαταρκτική εξέταση για επίθεση σε μαθητές που σημειώθηκε τη Δευτέρα μετά τη λήξη σχολικού αγώνα στη Θεσσαλονίκη διέταξε η εισαγγελέας. Για την υπόθεση έχει συνελήφθη 17χρονος που φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης και οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το Grtimes, η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης ζήτησε να γίνει έρευνα και μέχρι να ολοκληρωθεί να αφεθεί ελεύθερος ο συλληφθείς. Σκοπός είναι να προσκομιστούν οι ιατρικοί φάκελοι και η ιατροδικαστική έκθεση για να διακριβωθεί οι σωματικές βλάβες που υπέστησαν οι τρεις μαθητές που τραυματίστηκαν. Η έρευνα ανατέθηκε στο τμήμα Ασφάλειας Πυλαίας-Χορτιάτη που διενήργησε και την προανάκριση.

Το περιστατικό καταγράφηκε στο δημοτικό γήπεδο Πυλαίας, κατά τη διάρκεια σχολικού πρωταθλήματος.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα στοιχεία ενός εκ των ατόμων που εμπλέκονται στην επίθεση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/2) σε βάρος τριών ανήλικων, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα.

Πρόκειται για 17χρονο Αλβανό, ο οποίος έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας εντοπίστηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη. Ο ίδιος φέρεται ότι αρνείται πως συμμετείχε στο περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια του επεισοδίου ένας 15χρονος τραυματίστηκε σοβαρότερα στο κεφάλι. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκημαθητέςειδήσεις τώρα