Ελλάδα|25.02.2023 19:58

Έναν 28χρονο αναζητούν οι Αρχές για τον τραυματισμό του παιδιού στο Ζεφύρι - Πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές με εννιάρι πιστόλι - Πώς έγινε το περιστατικό

Ευλαμπία Ρέβη

Με εννιάρι πιστόλι ο 28χρονος που αναζητείται από την ΕΛΑΣ για τον τραυματισμό της 5χρονης στο Ζεφύρι πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές κατά σπιτιού αντίπαλης οικογένειας. Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες, ενώ στην Ασφάλεια προσήχθη ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη που στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Όπως ο ίδιος υποστήριξε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κοιμόταν και ξύπνησε όταν άκουσε τους πυροβολισμούς, ενώ είδε τον γιο του να φεύγει.

Στην έρευνα που έκαναν πάνω του οι αστυνομικοί δε βρέθηκε κάτι σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ τον πατέρα υπέδειξαν αρχικά ως υπεύθυνο τα μέλη της οικογένειας Ρομά που μπήκαν στο στόχαστρο. Οι ίδιοι φέρονται να είπαν στις Αρχές ότι εκείνος έδωσε το όπλο στον γιο του με σκοπό να σημαδέψει και να χτυπήσει στο σπίτι τους. 

Η κατάσταση της υγείας του παιδιού

Το 5χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε στον μηρό του αριστερού ποδιού από τον πυροβολισμό του αγνώστου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, το κοριτσάκι έπαιζε σε οικόπεδο, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, όταν ξαφνικά δέχθηκε την αδέσποτη σφαίρα.

Το κοριτσάκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σε μία προσαγωγή προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Σε μία προσαγωγή, η οποία αναμένεται να μετατραπεί σε σύλληψη, έχει προχωρήσει Ελληνική Αστυνομία για το περιστατικό.

Το παιδίαυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων ενώ αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι παρόλο που η σφαίρα βρήκε το παιδί στο πόδι, η πεντάχρονη δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, στην Ασφάλεια αυτή την ώρα έχει προσαχθεί ο πατέρας ενός Ρομά ο οποίος φέρεται να έδωσε στον γιο του όπλο το οποίο ο δεύτερος χρησιμοποίησε εναντίον οικίας αντίπαλης οικογένειας Ρομά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι ενήλικος και αυτή τη στιγμή έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ ο αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλεξαν από το σημείο δύο κάλυκες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ύποπτοςΖεφύριπροσαγωγήπυροβολισμόςπαιδίειδήσεις τώρατραυματισμός