Ελλάδα|07.03.2023 17:00

Στάση εργασίας και οι φαρμακοποιοί την Τετάρτη: Πώς θα λειτουργήσουν τα φαρμακεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά

Newsroom

Στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης για την τραγωδία στα Τέμπη θα συμμετέχουν και οι φαρμακοποιοί, καθώς ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής έχει προκηρύξει στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00. Παράλληλα ο ΦΣΑ καλεί τους φαρμακοποιούς να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση του Συλλόγου, στις 12:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Την ίδια ώρα και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ), προχωρά σε στάση εργασίας από τις 11:30 έως τις 14:30, «σε ένδειξη πένθους για την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. Με τη συμβολική αυτή κίνηση, οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και την συμπαράστασή τους στις οικογένειες των νεκρών και ενώνουν τη φωνή τους με όλους τους συμπολίτες μας ζητώντας να μην συμβεί ποτέ ξανά τέτοια τραγωδία».

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς τους νεκρούς της τραγωδίας των Τεμπών και τις οικογένειες τους, στηρίζει τις αποφάσεις των τοπικών Φαρμακευτικών Συλλόγων για τη συμμετοχή τους στο εθνικό πένθος, κατά τον τρόπο που αυτοί έχουν επιλέξει, και προτρέπει τους φαρμακοποιούς να συμμετέχουν μαζικά.

Το κοινό, κατά τις ώρες της στάσης εργασίας, θα εξυπηρετείται από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

Κλειστά τα φαρμακεία στον Πειραιά

Κλειστά θα μείνουν αύριο 8/3 τα Φαρμακεία στον Πειραιά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογοςστάση εργασίαςειδήσεις τώρααπεργίαφαρμακεία