Ελλάδα|09.03.2023 17:02

Κλήρωση Τζόκερ: Μεγάλο τζακ ποτ σήμερα - 7.777.777 ευρώ διεκδικούν οι συμμετέχοντες

Newsroom

Το μεγάλο τζακ ποτ του Τζόκερ θα διεκδικήσουν σήμερα όσοι δοκιμάσουν την τύχη τους στην κλήρωση 2568, καθώς οι τυχεροί αριθμοί μπορούν να δώσουν στο νικητή μέχρι και 7.777.777 ευρώ.

Εάν θέλετε να δείτε ποιοι αριθμοί έχουν κάνει τις περισσότερες εμφανίσεις στην πεντάδα βάσει των επίσημων στοιχείων, μπορείτε να τα βρείτε στο www.opap.gr από τις χιλιάδες κληρώσεις.

Πώς παίζεται το Τζόκερ

  • Συμπληρώνεις τουλάχιστον 5 αριθμούς (από το 1 έως το 45) και 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ (από το 1 έως το 20). Εναλλακτικά με την «Τυχαία Επιλογή», επιλέγονται αυτόματα τυχαίοι αριθμοί για εσένα.
  • Έχεις τη δυνατότητα να συμπληρώσεις από 1 έως και 6 περιοχές (Α-ΣΤ) στο δελτίο σου.
  • Επιλέγεις τον αριθμό των συνεχόμενων κληρώσεων που θέλεις να συμμετέχει το δελτίο σου (1 έως 94). Οι πολλαπλές επιλογές λειτουργούν αθροιστικά (π.χ. για 15 συνεχόμενες κληρώσεις σημειώνεις 5 & 10). Αν δεν συμπληρώσεις κάποια επιλογή, το δελτίο σου συμμετέχει μόνο στην επόμενη κλήρωση.
  • Καταθέτεις το συμπληρωμένο δελτίο σου στον υπάλληλο του καταστήματος, παραλαμβάνεις το αποδεικτικό συμμετοχής και επιβεβαιώνεις ότι οι επιλογές σου αποτυπώνονται σωστά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠκλήρωση τζόκερτζόκερειδήσεις τώρα