Ελλάδα|11.03.2023 22:53

«Αφήστε με, πονάω»: Μητέρα καταγγέλλει σχολικό εκφοβισμό εις βάρος της 7χρονης κόρης της στην Κρήτη

Newsroom

Αποτροπιασμό προκαλούν οι περιγραφές μητέρας 7χρονου κοριτσιού, το οποίο έπεσε θύμα σχολικού εκφοβισμού και παρενόχλησης από συμμαθητές του σε σχολείο της Κρήτης. Όπως αναφέρει, το παιδί της έχει ξεσπάσματα θυμού και ακόμα και σήμερα δέχεται bullying χωρίς να έχει δοθεί λύση από τους αρμόδιους.

«Το παιδί μου έχει εφιάλτες. Φωνάζει στον ύπνο του ''Αφήστε με, πονάω!'', όπως έλεγε και στα παιδιά που το παρενόχλησαν στις τουαλέτες του σχολείου», αναφέρει στο cretalive.gr η μητέρα της μαθήτριας της Α' τάξης Δημοτικού σχολείου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, το παιδί βρισκόταν στην τουαλέτα του σχολείου την ώρα του διαλείμματος και παιδιά Ε' τάξης τού έκαναν άσεμνες χειρονομίες. Πρόκειται για τη δεύτερη καταγγελία που έγινε στο μέσο για το ίδιο σχολείο και η υπόθεση βρίσκεται πια στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Η μητέρα αναφέρει ότι η κόρη της έχει ξεσπάσματα θυμού ενώ ακόμη και σήμερα την ενοχλούν μεγαλύτερα παιδιά. Όπως καταγγέλλει, της κλωτσούν την τσάντα, την κοιτούν με άγριο βλέμμα και το παιδί φοβάται.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρακαταγγελίαΚρήτηbullying