Ελλάδα|14.03.2023 09:22

Μάστιγα οι ληστείες και η παραβατικότητα ανηλίκων - Τρία περιστατικά μόνο σε μία μέρα στην Αττική

Ευλαμπία Ρέβη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί οι κλοπές και οι ληστείες με δράστες ανήλικους. Μόνο χθες καταγράφηκαν τρία περιστατικά στην Αττική.

Ειδικότερα, θύμα ληστείας λίγο μετά τις επτά το απόγευμα της Δευτέρας έπεσε 33χρονος φαρμακοποιός στην Ηλιούπολη, όταν δύο ανήλικοι δράστες μπήκαν στο φαρμακείο του με όπλο και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση και συνολικά έγιναν 8 προσαγωγές ατόμων επί της πλατείας Χαραυγής. Από τους 8 το θύμα αναγνώρισε τον έναν 17χρονο ως τον δράστη της επίθεσης που κρατούσε το όπλο, ενώ μαζί με τον 17χρονο συνελήφθη και ένας ακόμη συνομήλικός του που παραδόθηκε αργότερα στο τοπικό τμήμα και ομολόγησε την συμμετοχή του. Τέσσερις ώρες αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πέρασαν χειροπέδες σε δυο ανήλικους ηλικίας 14 και 16 ετών στην περιοχή του Ρέντη. Οι ανήλικοι είχαν μόλις σπάσει το τζαμί ενός αυτοκινήτου από όπου άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Στις τέσσερις τα ξημερώματα της Τρίτης συνελήφθησαν τέσσερις νεαροί δράστες που επιχείρησαν να διαρρήξουν κατάστημα με καφέδες επί της Παναγή Τσαλδάρη στον Άλιμο. Ανάμεσα τους και ένας 17χρονος, ενώ οι υπόλοιποι είναι 18 και 19 ετών. Οι δράστες κατάφεραν να σπάσουν το τζάμι και να μπουν μέσα, αλλά έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αστυνομίαανήλικοικλοπήληστείαειδήσεις τώρα