Ελλάδα|05.03.2019 15:56

Βόλος: Πατέρας κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης κόρης του

Newsroom

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου μία ακόμη υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης και μάλιστα από τον ίδιο της τον πατέρα

Πιο συγκεκριμένα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος 40χρονου με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος της 12χρονης κόρης του. Ο 40χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη. 

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΘΕΣΣΑΛΙΑ», ο 40χρονος αλλοδαπός, που ζει με την οικογένειά του σε νησί των Βορείων Σποράδων, διώκεται για ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης κόρης του (12 ετών) σε βαθμό κακουργήματος, καθώς και για ενδοοικογενειακή βία και απειλή σε βάρος της 36χρονης συζύγου του, σε βαθμό πλημμελήματος.

Η 12χρονη φέρεται να μην έχει καλές σχέσεις με τον πατέρα της, καθώς ο τελευταίος της είχε απαγορεύσει την χρήση του κινητού της τηλεφώνου και του ίντερνετ, ενώ η 36χρονη σύζυγος φέρεται να κατέθεσε, πως αυτή ήταν και η αιτία του καυγά της με τον 40χρονο, που κατέληξε να την εξυβρίσει και να την χτυπήσει την Κυριακή. Μάρτυρας του επεισοδίου φέρεται να ήταν και το άλλο παιδί της οικογένειας, ο 11χρονος γιός τους. 

Ο 40χρονος κρατείται στην Αστυνομία, προκειμένου να μην έρθει σε επικοινωνία με την σύζυγό του και την κόρη του και προκληθεί επεισόδιο, ενώ αναμένεται να ληφθεί κατάθεση παρουσία ψυχολόγου και από την ανήλικη. Μάλιστα φέρεται ο Ανακριτής να έχει ζητήσει από την Αστυνομία την επίσπευση της εξέτασης της πιζάμας της 12χρονης.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να έβλεπε ταινίες πορνό, όταν κοιμούνταν τα δυο του παιδιά.

Πηγή: e-thessalia.gr

Βόλοςασέλγειαπατέραςκόρη