Ελλάδα|18.03.2023 21:50

Τέμπη: «Ευχαριστώ τους γιατρούς που προσπαθούν και τον κόσμο που προσεύχεται» λέει η μητέρα του 20χρονου επιζώντα του πρώτου βαγονιού

Newsroom

Ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 20χρονος Γεράσιμος παραμένει στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας 2,5 εβδομάδες μετά την τραγωδία της 28ης Φεβρουαρίου. Ο νεαρός εκσφενδονίστηκε έξω από το τζάμι του βαγονιού από την σφοδρή σύγκρουση και έτσι έγινε ο μοναδικός επιβάτης του πρώτου βαγονιού που δεν έχασε ακαριαία τη ζωή του.

Μέσω τρίτου προσώπου, η μητέρα του 20χρονου Βολιώτη έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του MEGA, εκφράζοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για το ενδιαφέρον του κόσμου.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Αυτή την στιγμή θέλω να παραμείνω σιωπηλή και να επικεντρωθώ στο παιδί μου. Υπάρχουν πληροφορίες που έχουν βγει που δεν έχω δώσει εγώ στα μέσα, ίσως είναι λόγια συγγενών, αλλά όχι δικά μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς για την προσπάθεια τους και όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου», είπε η μητέρα του 20χρονου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέμπητρέναειδήσεις τώρασιδηροδρομικό δυστύχημα