Χειροπέδες σε 27χρονο στην Κηφισιά: Προσπάθησε να βιάσει 2 γυναίκες μέσα σε μία ώρα!
NewsroomΣυνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, 27χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο 27χρονος, λίγο πριν τη σύλληψή του, και μέσα σε χρονικό διάστημα μιας ώρας, προσέγγισε από πίσω δύο γυναίκες και αιφνιδιαστικά προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους στην περιοχή της Κηφισιάς.
Στη μία περίπτωση μάλιστα, έσπρωξε το θύμα ώστε να το απομονώσει σε σημείο του δρόμου όπου υπήρχαν φυλλωσιές και έτσι δεν ήταν ορατοί, αλλά η γυναίκα αντιστάθηκε και κατάφερε να απεγκλωβιστεί με τον κατηγορούμενο να τρέπεται σε φυγή.
Λίγο αργότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον αναζητούσαν, εντόπισαν τον 27χρονο στην περιοχή της Κηφισιάς, τον οδήγησαν στο τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου και ταυτοποιήθηκε ως δράστης των παραπάνω πράξεων.
Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκε μία ακόμα περίπτωση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας στην οποία προέβη ο κατηγορούμενος στις 30-1-2023 στην περιοχή της Κηφισιάς σε βάρος ανήλικης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
- Νέα Σμύρνη: Επέστρεψε στη δομή η 14χρονη που έπεφτε θύμα μαστροπείας και σεξουαλικής κακοποίησης - Καταθέτει στην ασφάλεια
- Πούτιν για Ουκρανία μετά τις επαφές με Σι Τζινπίνγκ: Θα συζητήσουμε την κινεζική ειρηνευτική πρόταση όταν η Δύση είναι έτοιμη
- Κάλπες το Μάιο προαναγγέλλει ο Μητσοτάκης στη συνέντευξή του - Τι θα πει ο πρωθυπουργός
- Δίκη για φωτιά στο Μάτι: «Υπήρχαν σχέδια εκκένωσης, αλλά η εισήγηση δεν έγινε ποτέ» - Τι υποστήριξε ο πραγματογνώμονας Λιότσος
- Τελικά ήταν απάτη: Όχι, η 21χρονη από την Πολωνία δεν είναι η Μαντλίν Μακάν – Τι δείχνει ανάλυση προσώπου
- DBRS: Ισχυρό το προφίλ των ελληνικών τραπεζών - Βελτιωμένα τα έσοδα και οι ισολογισμοί
- Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
- Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
- Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
- Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ