Ελλάδα|25.03.2023 10:00

Αγωνία για την εξαφάνιση 50χρονης ψυχολόγου από τον Άγιο Παντελεήμονα: Το μυστηριώδες τηλέφωνο και η έκκληση της αδερφής της

Newsroom

Έξι μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που εξαφανίστηκε η 50χρονη Αγγελική Κυβεριώτη από την περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα και η οικογένειά της δεν έχει ακόμα εντοπίσει κάποιο σημάδι που να αναπτερώσει τις ελπίδες για τον εντοπισμό της παρά μόνο μία μυστήρια κλήση.  Η 50χρονη Αγγελική είχε σπουδάσει ψυχολογία στην Ελλάδα και είχε αφιερωθεί στον εθελοντισμό, βοηθώντας συνανθρώπους της που είχαν ανάγκη και ήταν εξαρτημένοι από ουσίες.

Η αδερφή της Γεωργία βρέθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για να την αναζητήσει και μίλησε για εκείνη: «Έτρεφε μεγάλη ευαισθησία σε αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους και είχε ασχοληθεί πολύ μέσω της δουλειάς της ώστε να μπορέσει να τους καταλάβει και να τους βοηθήσει. Ήταν πολύ ευαισθητοποιημένη σε αυτόν τον τομέα», ανέφερε η αδελφή της,

Η μυστήρια κλήση

Η ίδια σημείωσε ότι μετά την εξαφάνιση της αδερφής της, δέχθηκε μία κλήση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος την ενημέρωσε ότι την είδε.

«Με πήρε κάποιος κύριος στο τηλέφωνο και μου είπε ότι πήγε σπίτι του, στο Γαλάτσι. Του ζήτησε κάποια βοήθεια. Ξαφνιάστηκε που την είδε, ήταν ανήσυχη και θεώρησε σωστό να με ενημερώσει. Εγώ δεν τον ήξερα».

Η αδελφή της ψυχολόγου απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για την Αγγελική να επικοινωνήσει με την οικογένεια.

«Με ανησυχεί που δεν έχει εμφανιστεί καθόλου τόσο καιρό και πραγματικά αναρωτιέμαι το πού και το πώς θα μπορούσε να επιβιώσει μία γυναίκα. Αν κάποιος γνωρίζει ή έχει ακούσει κάτι, ή έχει την παραμικρή υποψία ότι την είδε, να το δηλώσει προκειμένου να βρεθεί. Για τον λόγο αυτό είμαστε εδώ. Την ψάχνουμε»», είπε χαρακτηριστικά..

Στο «Φως στο Τούνελ» έφτασε μία πληροφορία από πρώην συνάδελφό της σε κέντρο απεξάρτησης, όπου ήταν εθελόντρια. «Ήταν γλυκιά και ήρεμη, αλλά όταν η δομή έκανε προσλήψεις και δεν προσέλαβε την ίδια, ένιωσε αδικημένη», είπε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η αγνοούμενη είχε περάσει ακόμα μία δύσκολη περίοδο στο παρελθόν. Ο επί χρόνια σύντροφός της έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και αυτό την είχε επηρεάσει.

«Πρώτα θέλω να είναι καλά. Με την πρώτη ευκαιρία να επικοινωνήσει. Την περιμένουμε να έρθει, να την δούμε. Οποιοσδήποτε έχει δει ή έχει ακούσει κάτι, να ενημερώσει γιατί ανησυχούμε», είπε συγκινημένη η αδελφή της 50χρονης. 

ψυχολόγοςειδήσεις τώραεξαφάνισηΦως στο Τούνελαγνοούμενη