Ελλάδα|01.04.2023 20:00

Επίθεση με σφυριά στο Metro Mall – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες: «Την προηγούμενη φορά τα κυνηγούσαν με μαχαίρια»

Newsroom

Τρία άτομα τραυματίστηκαν από την άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (31/03) στο Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε σύγκρουση ήρθαν δύο ομάδες νεαρών, όταν, μία ομάδα 7 - 10 ατόμων, βγήκε από το μετρό και στοχευμένα επιτέθηκε σε παρέα που έβγαινε από το εμπορικό κέντρο.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο Star, «Βρισκόμουν στο μαγαζί, 9 η ώρα, βλέπω μια παρέα ανηλίκων έως 15 ετών και ακούω φωνές. Ο ένας κρατούσε το κεφάλι του, ο άλλος το μάτι του και έτρεχε αίμα». Βλέποντας τους ανήλικους να ξυλοκοπούνται βάναυσα οι περαστικοί πάγωσαν ενώ, σύμφωνα με την αστυνομία, ένας από τους ανήλικους δράστες κρατούσε ένα σφυρί το οποίο και χρησιμοποίησε. Γεμάτα αίματα μετά την επίθεση τα παιδιά, προσπάθησαν να ξεφύγουν μπαίνοντας στο εμπορικό κέντρο.

«Νόμιζα πως κάποιος είχε πεθάνει»

Όπως ανέφερε έτερος αυτόπτης μάρτυρας, «την προηγουμένη φορά ήρθαν μέσα στο φαρμακείο να κρυφτούν, τα κυνηγούσαν με μαχαίρια», με τρίτη μάρτυρα να αναφέρει: «Εγώ με τόσο αίμα που είδα, νόμιζα πως κάποιος είχε πεθάνει».

Συνολικά από τη συμπλοκή τρεις είναι οι τραυματίες. Μάλιστα, είναι όλοι ανήλικοι, 16 , 17 και 14 ετών, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Παίδων και τον Ευαγγελισμό προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Από τον ένα από αυτούς, οι δράστες αφαίρεσαν και το κινητό του τηλέφωνο.

Για την επίθεση προσήχθησαν 3 ανήλικοι. Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, αφέθηκαν ελεύθεροι. Η ασφάλεια Αγίου Δημητρίου αναζητά τους ανήλικους δράστες της συμμορίας καθώς και τα κίνητρα πίσω από την επίθεσή τους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

επίθεσησυμμορία ανηλίκωντραυματίεςΕλληνική ΑστυνομίαΆγιος Δημήτριοςειδήσεις τώρα