Θεσσαλονίκη: Κοπέλα κατήγγειλε βιασμό από τον ξάδερφό της σε κλαμπ
NewsroomΣεξουαλική κακοποίηση από τον 26χρονο ξαδερφό της κατήγγειλε ότι δέχτηκε μια 22χρονη κοπέλα σε κλαμπ της. Θεσσαλονίκης το περασμένο Σάββατο.
Σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης ενώ βρισκόταν σε κλαμπ με τον 26χρονο ξάδερφό της, μετέβησαν από κοινού στην τουαλέτα και δίχως να το αντιληφθεί, λόγω μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ, ο 26χρονος φέρεται να σήκωσε τη φούστα της και να την κακοποίησε σεξουαλικά.
Όταν ξύπνησε στο διαμέρισμα της η 22χρονη, είχε έντονο πόνο στον χώρο των γεννητικών οργάνων και αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ξάδερφό της, τον οποίο και κατήγγειλε.
Τα ρούχα της κοπέλας κατασχέθηκαν και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» για λήψη ούρων και αίματος. Για την υπόθεση διορίστηκε πραγματογνώμονας-ψυχολόγος από το Τ.Α. Λευκού Πύργου για την εξέταση της.
- Η πρόγνωση Μαρουσάκη για την κακοκαιρία «Ilina»: Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες - Πώς θα εξελιχτούν τα φαινόμενα
- Σοκ προκαλεί ομοφοβική επίθεση στο Πανεπιστήμιο Πάτρας – Ξυλοκόπησαν και πέταξαν μπογιές σε φοιτητή
- Dentist Pass: Δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος για παιδιά πριν τις εκλογές - Πώς θα λάβουν τα voucher οι γονείς
- Στο 1ο βαγόνι ο Γεραπετρίτης κατά την επανεκκίνηση των επιβατικών δρομολογίων - «Είμαστε μέσα στο πρόγραμμά μας»
- Συντάξεις Μαΐου: Ποιες ημερομηνίες θα πληρωθούν από τον ΕΦΚΑ - Μετά το Πάσχα οι πιστώσεις
- «Πάρε τη θέση πάρκινγκ που αφήνω ελεύθερη»: Η εφαρμογή του Δήμου Αθηναίων βασισμένη στην «επιθυμία ζεύξης» των πολιτών
- T. Σακελλαρόπουλος: Το Κυπριακό είναι κέντρο ερμηνείας για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα από το 1949
- «Καμπανάκι» ειδικών: 14 πτώσεις μπαλκονιών και σοβάδων χωρίς σεισμό σε 15 μήνες - Στο μικροσκόπιο το 70% των ελληνικών ακινήτων
- «Φωτιά» στα Στενά του Ορμούζ: Χτύπησε κυπριακό πλοίο το Ιράν, αγνοείται μέλος του πληρώματος - Βομβαρδισμοί από τις ΗΠΑ ως απάντηση