Ελλάδα|08.04.2023 21:40

Ιωάννινα: Βίντεο-ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών - Στον Εισαγγελέα οι οκτώ συλληφθέντες

Newsroom

Σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται ο 30χρονος τραυματίας, ένας εκ των τεσσάρων, από την άγρια αιματηρή συμπλοκή με οπαδικά κίνητρα που συνέβη το απόγευμα στην περιοχή Σεισμόπληκτα στα Iωάννινα. Την ίδια ώρα, βίντεο από τη στιγμή της έντασης δημοσιεύει το OPEN.

Ο 30χρονος νοσηλεύεται με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται και άλλος ένας.

Σε οκτώ συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, μετά την άγρια συμπλοκή ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις, οι οποίοι μάλιστα έχουν ταυτοποιηθεί. Οι οκτώ συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα και κατηγορούνται για συμπλοκή και παράβαση του Νόμου για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό, ενώ οι 4 από αυτούς και για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις του Νόμου περί όπλων.

Βίντεο από την άγρια συμπλοκή

Το χρονικό

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή των Σεισμοπλήκτων. Τα άτομα που συνεπλάκησαν μεταξύ τους είναι ηλικίας 19 έως 30 ετών. Όλα ξεκίνησαν όταν πέντε άτομα βγήκαν από αυτοκίνητο και με καδρόνια επιτέθηκαν στους τέσσερις νεαρούς. 

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, 3 αυτοκίνητα κλείνουν το δρόμο σε ένα άλλο όχημα. Οι επιβαίνοντες σε αυτά βγαίνουν έξω και επιτίθενται στα 4 άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο που ακινητοποιήθηκε. Αφού τους ξυλοκόπησαν τράπηκαν σε φυγή.

Σε έρευνες της αστυνομίας στην περιοχή, βρέθηκαν μεταλλικός σωλήνας, μήκος 14 εκατοστών, πλαστικό πώμα πυρσού, κουκούλα «full-face», ενώ κατασχέθηκαν τρία αυτοκίνητα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιωάννιναοπαδική βίαειδήσεις τώρα