Ελλάδα|10.04.2023 10:54

Σώος ο 28χρονος Πέτρος που είχε εξαφανιστεί στο Μαρούσι - Επέστρεψε στο σπίτι του

Newsroom

Αίσιο τέλος μπήκε στο θρίλερ της εξαφάνισης του 28χρονου Πέτρου τα ίχνη του οποίοι είχαν χαθεί από το Μαρούσι στις 4 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός είναι καλά στην υγεία του και έχει επιστρέψει στο σπίτι του.

Την ευχάριστη είδηση για το αίσιο τέλος που είχε η περιπέτειά του, αποκάλυψε ο αδερφός του νεαρού, Πάνος Τσάκωνας, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook, γνωστοποίησε πως ο αδερφός του βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Θυμίζουμε ότι το Χαμόγελο του Παιδιού είχε ενεργοποιήσει το Missing Alert, ενώ υπήρχε μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Για την απενεργοποίηση του missing alert εξέδωσε σχετική ανακοίνωση και το "Χαμόγελο του Παιδιού", αναφέροντας πως "η περιπέτεια του Πέτρου Τσάκωνα, 28 ετών, έληξε σήμερα, 10/04/2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο Πέτρος Τσάκωνας επέστρεψε δίπλα στους οικείους του και είναι καλά στην υγεία του.

Ο Σύλλογος μας με χαρά πληροφορήθηκε την εύρεση του καθώς συνέτρεχαν σοβαροί λόγοι που έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο. «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Πέτρο Τσάκωνα και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί".

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χαμόγελο του Παιδιούεξαφάνισηειδήσεις τώραΜαρούσι