Ελλάδα|11.04.2023 14:55

Γιώργος Μπόμπολας: Η ανακοίνωση του «Ιασώ» για τον θάνατό του – Στη ΜΕΘ τις τελευταίες μέρες

Newsroom

Στη ΜΕΘ της Γενικής Κλινικής του «Ιασώ» νοσηλευόταν, τις μέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, ο επιχειρηματίας και εκδότης, Γιώργος Μπόμπολας.

Το «Ιασώ Γενική Κλινική» εξέδωσε, το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, ανακοίνωση για τον θάνατο του εκδότη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών μετά από 8 ημέρες νοσηλείας.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο Γιώργος Μπόμπολας νοσηλεύτηκε ύστερα από κάταγμα ισχίου για το οποίο υποβλήθηκε σε χειρουργείο την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023. Νοσηλεύτηκε και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, λόγω των πολλαπλών οργανικών προβλημάτων που εκδήλωσε. Η κηδεία του Γιώργου Μπόμπολα θα γίνει τη Μεγάλη Πέμπτη στη 1 μ.μ. στο Α' Νεκροταφείο.

Η ανακοίνωση του «Ιασώ»

Απεβίωσε ο Γιώργος Μπόμπολας

Σε ηλικία 94 ετών απεβίωσε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Μπόμπολας μετά από νοσηλεία 8 ημερών στην Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ. Ο Γιώργος Μπόμπολας νοσηλεύτηκε μετά από κάταγμα ισχίου για το οποίο υπεβλήθηκε σε χειρουργείο την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023. Λόγω των πολλαπλών οργανικών προβλημάτων, ο ασθενής νοσηλεύτηκε και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

νοσοκομείοειδήσεις τώραεπιχειρηματίαςεκδότηςχειρουργική επέμβασηΙΑΣΩ