Ελλάδα|20.04.2023 22:20

Συλλήψεις 4 διακινητών παράτυπων μεταναστών, στη Θράκη

Newsroom

Τέσσερις διακινητές παράνομων μεταναστών, οι οποίοι σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις μετέφεραν στο εσωτερικό της χώρας συνολικά 22 άτομα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ροδόπης και του Έβρου. Δύο από τους διακινητές ήταν Έλληνες και οι υπόλοιποι αλλοδαποί.

Ειδικότερα και σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί της Τετάρτης 19 Απριλίου, στη Ροδόπη, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι εντοπίστηκαν να μεταφέρουν από κοινού σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και να μεταφέρουν δώδεκα μετανάστες, οι οποίοι μπήκαν παράνομα στην χώρα.

Στη δεύτερη περίπτωση, το βράδυ της ίδιας ημέρας, σε δασική περιοχή κοντά στον οικισμό Λύρας Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν Έλληνα, διότι ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Τέλος, στην τρίτη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 20 Απριλίου, σε οικισμό της Ροδόπης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο Έλληνα διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι μη νόμιμους μετανάστες.

μετανάστεςαστυνομίαΡοδόπηΈβροςδιακινητές