Ελλάδα|20.04.2023 20:53

Μυτιλήνη: Τον έλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά την ώρα που άναβε τα κάρβουνα - Νέα στοιχεία για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Newsroom

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο άνδρας, τον οποίο περιέλουσε με βενζίνη και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά η σύζυγος του στη Μυτιλήνη.

Το περαστικό συνέβη στην ταβέρνα που διατηρεί το ζευγάρι στη Μυτιλήνη.Φέρονται να τσακώθηκαν για άγνωστο λόγο και η γυναίκα που ήταν δίπλα στην ψησταριά και άναβε τα κάρβουνα πήρε το μπιτόνι με τη βενζίνη και αφού περιέλουσε με αυτό τον σύζυγο της τού έβαλε φωτιά.

Η δράστιδα συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, ενώ ο σύζυγός της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης σε κρίσιμη κατάσταση. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει χάσει τα δύο από τα τρία παιδιά του, σύμφωνα με το lesvosnews.gr.

Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα

Το θύμα διασωληνώθηκε, επειδή λόγω του εύρους των εγκαυμάτων του δυσκολεύεται να αναπνεύσει και εισήχθη αρχικά στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Τελικά, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στην Αθήνα, καθώς τα εγκαύματα του καλύπτουν το 45% της επιφάνειας του σώματος του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

βενζίνηΛέσβοςφωτιάειδήσεις τώρα