Ελλάδα|20.04.2023 22:47

Μυτιλήνη: Με εγκαύματα στο 45% του σώματός του ο άνδρας που τον έλουσε η σύζυγό του με βενζίνη και του έβαλε φωτιά

Newsroom

Διασωληνωμένος στη Μονάδα εγκαυμάτων στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας από τη Μυτιλήνη η σύζυγος του οποίου τον περιέλουσε με βενζίνη και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά.

Το συμβάν -σύμφωνα με πληροφορίες- εκτυλίχθηκε μέσα στην ταβέρνα της οικογένειας, ενώ ο άτυχος άνδρας ετοιμαζόταν να ανάψει τα κάρβουνα.

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου εισήχθη στη ΜΕΘ. Η διασωλήνωσή του έγινε άμεσα, καθώς φέρει μεγάλο εύρος εγκαυμάτων πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού σε λαιμό, θώρακα, πλάτη και πόδια, ενώ δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Λόγω της σοβαρής κατάστασης της υγείας του, έγινε με αεροκομιδή η μεταφορά του στην Θεσσαλονίκη. Τα εγκαύματα καλύπτουν το 45% της επιφάνειας του σώματος του.

Η σύζυγός του συνελήφθη αμέσως και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Η ίδια αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει χάσει τα δύο από τα τρία παιδιά του, σύμφωνα με το lesvosnews.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση μέχρι το σοβαρό επεισόδιο, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

βενζίνηΜυτιλήνηφωτιάειδήσεις τώραεγκαύματα