Ελλάδα|08.03.2019 08:58

Πρόεδρος σωφρονιστικών υπαλλήλων: Άγρια η συμπλοκή στον Κορυδαλλό

Newsroom

Στην «φοβερή και άγριας έντασης» συμπλοκή αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, Σπύρος Καρακίτσος, μιλώντας για την αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Από ό,τι μου είπαν οι γιατροί ο νεκρός κρατούμενος έχει δεχθεί χτύπημα στα πλευρά και είναι κομμένη η καρωτίδα του», σημείωσε ο κ. Καρακίτσος μιλώντας στο OPEN TV. Ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων ανέφερε ακόμη ότι «ο ένας τραυματίας είναι σοβαρά ενώ ο αρχιφύλακας έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι».

«Είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα μιλήσουμε για το ίδιο θέμα ξανά σύντομα», υπογράμμισε και μεταξύ άλλων τόνισε ότι «είχαμε προειδοποιήσει ότι μια αποσυμφόρηση μέσω του νόμου Παρασκευόπουλου δεν θα προσφέρει τίποτα». Ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων επισήμανε ότι «μέχρι πριν από δύο χρόνια έγινε μια τεράστια προσπάθεια για να φτιαχτεί η φυλακή αλλά είδαμε μια στροφή στην πολιτική ηγεσία όσον αφορά τη φυλακή που έχει τέτοια αποτελέσματα σαν τα χθεσινά».

Ο κ. Καρακίτσος εξαπέλυσε «πυρά» προς το υπουργείο Δικαιοσύνης, υπογραμμίζοντας «μας κατηγορούν για fake news, ας βγουν οι κύριοι από το υπουργείο Δικαιοσύνης να μας πουν πού λέμε ψέματα».

νεκρόςΚορυδαλλόςτραυματίεςσυμπλοκήσωφρονιστικοί υπάλληλοιυπουργείο Δικαιοσύνης