Ελλάδα|22.04.2023 11:55

Σεισμός στην Εύβοια: «Μας ήρθαν στο νου εικόνες από την Τουρκία - Είμαστε στους δρόμους» - Η πρόεδρος Μεσοχωρίων στο ethnos.gr

Κώστας Ασημακόπουλος

Στον δρόμο βρίσκονται οι κάτοικοι των χωριών στην κεντρική Εύβοια και ειδικά στους Ζάρακες και στα Μεσοχώρια που είναι πολύ κοντά στο νέο σεισμό των 4,5 Ρίχτερ που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου 22/4.

Η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων, Μαρία Ρούπα, είπε στο ethnos.gr πως ο σημερινός σεισμός ήταν ισχυρότερος και από το μεγάλο σεισμό του Νοεμβρίου 2022 και τόνισε:

«Ακούστηκε μία μεγάλη βοή πρώτα και καταλάβαμε πως θα γίνει κάτι δυνατό. Έχω την εντύπωση πως έκανε τρεις σεισμούς με τον τρίτο να είναι πιο δυνατός από τους δύο προηγούμενους. Προσωπικά ήμουν έξω από το σπίτι και άκουσα τη μεγάλη βοή. Είμαστε πολύ τρομαγμένοι. Θα έλεγα πιο πολύ και από το Νοέμβριο. Είχαμε ησυχάσει αλλά το Μεγάλο Σάββατο έκανε δύο πιο μικρούς και είχαμε ανησυχήσει. Ο σημερινός είναι άλλο πράγμα. Όλοι οι κάτοικοι των χωριών μας είναι πάλι στο δρόμο. Μην ξεχνάτε πως έχουν μεσολαβήσει και όλα αυτά που έχουν γίνει στην Τουρκία και τα έχουμε συνέχεια στο νου μας. Έχω την εντύπωση πως έκανε τρεις σεισμούς με τον τρίτο να είναι πιο δυνατός από τους δύο προηγούμενους».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

σεισμόςειδήσεις τώρασεισμός τώραΕύβοια